Limitles Malmö logo

TRÄNINGSPASS

Samtliga pass avrundas alltid med en ro- och stillhetsövning för ditt välbefinnande. En stund av reflektion och avslappning, en medveten närvaro fri från måsten och tankar.

Brasiliansk Jiu Jitsu

En av de mest kända självförsvarskonsterna i världen. De senaste 10 åren har brasiliansk jiu-jitsu fått ett starkt fäste runtom i världen bland annat hos militär, räddningstjänst, och inom idrottsvärlden för att nämna några. Träningsformen utvecklar både din fysiska och mentala styrka samtidigt som du tränar på din rörlighet och flexibilitet. Ditt välmående är i fokus hos oss. BJJ passar den yngsta som den äldsta.

Bobby
Tomasz
Submission Wrestling/No-Gi

En träningsform som är lik Brasiliansk Jiu-Jitsu men utan den traditionella dräkten eller Kimonon på japanska. En högaktiv träningsform där man är i ständig rörelse. Här utmanar du din balans och koordination för att kunna använda kroppen som redskap i utförandet av de olika rörelserna och greppen. En träningsform som utvecklar dig mentalt och ökar din kroppskännedom. Passar alla i alla åldrar.

Bobby
Tomasz
Fitness MMA

En extremt rolig och högintensiv träningsform där vi har tagit det bästa från Mixed Martial Arts-världen och tekniker från alla möjliga stilar utan tävlingsmoment eller kamp. Här kör vi endast på säckar, träningsdockor och mittsar blandat med funktionell träningsutrustning. Vi blandar statiska- och rörelseövningar där vi både utmanar och njuter. Allt anpassat utifrån varje individs förutsättningar och behov. Styrka, koordination och kondition för att nämna några av de bitar du stärker och utvecklar. En sak är säker, du får en härligt utmanande upplevelse!

Kick/Thaiboxning

Traditionell Kick- och Thaiboxning (Muay Thai), där man utför olika spark- och slagkombinationer varvat med intensiva övningar på både mittsar och säck, ett roligt sätt att lära sig grundtekniker tillsammans. Kombinerad träning av fotarbete och tekniker som tränar rörelse och andning. Även självförsvarsanpassad träning som kan vara värdefull för alla, det öppnar upp helt nya möjligheter för dig att träna och utvecklas på.

Calle
Boxning

Traditionell boxning där du slipar på grundläggande tekniker och varierande kombinationer samt utvecklar fotarbetet i samband med tuff träning. Mittsar och säckar är en stor del av träningen där balans och koordination utmanas på ett lekfullt sätt, ett perfekt tillfälle för dig att träna tillsammans med en vän eller partner. Boxning är också en självförsvarsutvecklande idrott för alla, helt enkelt en utmanande och rolig träning på samma gång.

Ismael
Limitless HIIT

Ett träningspass med fokus på funktionell styrka och kondition. Ett fantastiskt tillfälle för dig att lära känna din kropp och stärka ditt sinne samtidigt. Allt från balans- och flexibilitetsövningar till rena styrke- och fysövningar. Vi använder oss av en stor variation av träningsutrustning som fria vikter, gummiband och medicinbollar. Till och med din egen kropp blir ett redskap. För dig som vill ha allround träning är detta en fantastisk utmaning. Du anpassar nivån utifrån dina egna förutsättningar.

Hikari Do

I samarbete med Riksorganisationen Hikari erbjuder vi en fantastisk verksamhet med träningspass för barn och ungdomar med särskilda behov. Hikari Do är en träningsform där vi plockat tekniker och övningar från kampsporten men tagit bort tävlan och kampen. Fokus ligger på individens utveckling och välmående. Tillsammans med gruppen tränar vi koordination, balans, styrka och rörlighet blandat med ro- och stillhetsövningar såsom andning och fokus för ett ökat välbefinnande. Även det sociala gynnas såsom kommunikation, trygghet och att kunna se sitt eget värde. Vi blandar lek och träning för både individen och de anhöriga. Alla är varmt välkomna! Läs mer på http://www.joinhikari.com/

Limitless HIIT flow yoga

En utmanande helkroppsklass för alla nivåer nybörjare som elit, med fokus på uthållighet, styrka och rörlighet. HIIT Yoga-sekvenser med hög intensitet som varvas med mjuk dynamisk Vinyasa yoga som genomförs i ett jämt flöde för att mjuka upp och stärka kroppen. Perfekt för cirkulationen i kroppen där du även finner ett fokus och lugn samtidigt som du utmanar dig mentalt. Med en fantastisk instruktör som guidar dig genom varje övning från början till slut för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje rörelse.

Rosmarie
Limitless HIIT IN THE PARK

Våra populära utomhuspass pågår under sommarperioden juni-augusti. De äger rum runtomkring i Malmös fantastiska naturområden såsom Pildammsparken och Kungsparken för att nämna några. Vi varvar kondition med styrka under intensiva övningar som genomförs både individuellt och i par. Tillsammans peppar ni varandra genom roliga utmaningar som är bra för både kropp och själ samtidigt som vi njuter av utomhusmiljön och frisk luft. Kamratskap och glädje genomsyrar passen. Här finns alltid en motiverande instruktör som pushar dig för att nå dina mål.

Bobby
Rosmarie
Calle
Open Mat

Ta med en träningskamrat eller bjud in dina nära och kära till ett skönt träningspass där ni själva bestämmer övningar. Kanske vill ni slipa på era tekniker, köra ett intensivt konditionspass tillsammans eller bara komma och slå av er lite på säckarna. Ett perfekt tillfälle att introducera den svårflörtade på. Fri träning under uppsyn av instruktör vid frågor eller annat. Varmt välkomna.

Mad fit inferno

Non stopp högintensiv helkroppsträning. Övningarna utförs med korta intervallsekvenser med fokus på core, rygg, ben, höfter och bak. Under passet jobbar vi med uthållighet och styrka samtidigt som vi höjer vi pulsen. En utmanande klass som passar alla genom varje övning från början till slut för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje rörelse. Du kommer garanterat få en upplevelse som aldrig förr.

Rosmarie

Be you be limitless