Limitles Malmö logo

NY DELTAGARE / PROVA PÅ

Välkommen till LIMITLESS MALMÖ!


Superkul att du har hittat hit och vi hoppas att du kommer stortrivas hos oss.
  • Som ny deltagare kan det kännas lite pirrigt att delta första gången, du kan vara SUPERLUGN, våra instruktörer är erfarna och vänliga, grupperna är öppna för alla nivåer, nybörjare som avancerad och åldern 13 år och uppåt (Hikari Do är från 4 år). Vårt fokus ligger på ditt välmående och att träning ska vara kul.

  • Kom gärna 5-10 minuter innan passet börjar så får du hjälp med att hitta runt, ställ gärna frågor om du har några. Kom helst ombytt, annars finns det möjlighet att byta om i anvisade utrymmen. Vi har förvaringshyllor inne i träningslokalerna för dina ägodelar och värdesaker.

  • Du är välkommen att prova på vilka schemalagda träningspass du vill, efter inbetalning av medlemsavgifterna. Medlemsavgiften aktiverar dina prova på-tillfällen samt gäller för din försäkring när du deltar. Du erhåller en hel veckas prova på tillfällen från det datum du registrerat dig samt betalat in båda medlemsavgifterna.

  • Nedan hittar du bilagan för GDPR-samtycket, som du signerar. Skriv gärna ut denna, fyll i och ta med till LIMITLESS MALMÖ. Har du inte möjlighet att skriva ut den så finns blanketten även i receptionen.

  • Vänligen klicka på länken ”Medlemsregistrering”, där du kommer till ett formulär som fylls i, oavsett” prova på-pass” eller vid tecknande av träningskort. Är det första gången du provar på, välj ”Prova på – medlemsavgift” under ”Medlemstyp”.

Medlemsregistrering

GDPR - SAMTYCKESBLANKETTER


Be you be limitless